Ua En

Класичні сорти хліба

Наші класичні сорти хліба виготовлені з житнього або пшеничного борошна чи з їх суміші з додаванням закваски або дріжджів, корисного насіння, висівок, овочевого пюре. Щоб обрати улюблений сорт, варто спробувати увесь наш асортимент. Фаворити наших відвідувачів: хліб «Грехемський», чіабата світла, чіабата темна, чіабата з оливками, хліб тостерний, хліб «Бюрлі», хліб «Датський», хліб «Швейцарський», паве «Прованс», паве з висівками та зручні порційні міні-булочки.

Чіабата світла – класичний італійський низькокалорійний хліб, виготовлений методом тривалого бродіння тіста з низьким вмістом дріжджів. Всередині чіабата м’яка, з крупними порами, ззовні – вкрита хрумкою скоринкою.

Паве «Прованс» – хліб, виготовлений на основі натуральної закваски з низьким вмістом дріжджів. Для тіста ми використовуємо свіжоприготовлене гарбузове пюре.

Багети

Це не просто довгий хліб, це – справжня візитна картка Франції. Знавці кажуть, що наші багети смакують дуже по-французьки. Особливо відзначають багети «Монж», «Артісан», «Фітнес», мультизлаковий, гречаний і багет із часниковим маслом.

Багет «Фітнес» – це смак і користь для тих, хто піклується про свою красу і здоров’я. Хліб на натуральній заквасці містить моркву, насіння льону, кунжуту та вівсяні пластівці.

Здоба

Здоба в домі своїм ароматом та солодким смаком завжди нагадує про вихідні або свята, щедрі і радісні. Тому серед наших здобних виробів знайдеться чимало традиційних святкових пригощань: кекс, буше з маком, різдвяний пиріг «штоллен», великодній кекс «панетон».

Штоллен – це класичний різдвяний європейський хліб з родзинками, цукатами, які попередньо вимочені у ромі, та мигдальними пластівцями. Штоллен, оздоблений цукровою пудрою, прикрасить святковий стіл та будь-яке чаювання.

Улюблені круасани

Вироби з листкового дріжджового тіста складаються з численних шарів з солодкою або солоною начинкою. Улюбленці наших гостей це круасани з мигдалем або шоколадом, краватка з заварним кремом, шпандауер, турновер з ягодами, равлик з заварним кремом, рол з сосискою, шассон та хачапурі з твердим сиром.

Круасан з мигдалем робиться з тіста на 100% вершковому маслі з начинкою із подрібненого мигдалю та рому. Поверхня вкрита підсмаженими мигдальними пластівцями. Просто неможливо зупинитися на одному круасані!

Краватка з заварним кремом та шоколадом — це булочка незвичної форми. Повітряно-дріжджове тісто на 100% вершковому маслі, ароматний заварний крем та шматочки чорного шоколаду – хіба буває більш гармонійне поєднання?

Пироги і тарти

У нас ви знайдете смачні пироги – відкриті (тарти), європейські кейки, тістечка. Ось наші солодкі зірки: тарти з яблуками, чорницею, полуницею, малиною, тістечка, міні-тарти, чізкейки, цукерки з бельгійського шоколаду.

Тарт з ягодами (вишнями) – традиційний французький пиріг із неймовірно тонким шаром пісочного тіста та молочно-ванільною заливкою з додаванням коньяку, яка чудово доповнює смак соковитої вишні.

Чізкейк – це ніжний сир, що просто тане в роті. Сирне суфле оберігає солодка хрустка скоринка. Цей десерт – корисний та смачний. Його люблять і дорослі, і діти.

Сендвічі, салати, кіши

Якщо хочете не просто перекусити, а втамувати голод, зверніть увагу на наші обідні пропозиції, класичні європейські салати, гарячі та холодні сендвічі, апетитні крепи (млинці з начинкою) та кіши (пироги з несолодкою начинкою).

Кіш з куркою – це класичний французький пиріг, що має несолодку пісочну основу, заповнену соковитими томатами, смаженою куркою і ніжними вершками. Один шматок замінює легкий обід!

Гарячий неаполітанський сендвіч – це більше, ніж бутерброд: класичний французький багет на заквасці з низьким вмістом дріжджів і начинка з апетитної шинки, соковитих томатів, цибулі та ніжних вершків. Завершує смакову композицію пікантний твердий сир.

Холодні і гарячі напої

Для кожної пори року у нас знайдеться чудовий напій. Найчастіше гості обирають каву, какао, чаї за нашими власними рецептами, молочні коктейлі, фреші, соки, французькі вина.