Ua En

Перша хлібна майстерня «Буланжері» відкрилася в Києві у 2007 році. Сьогодні працюють три заклади, які мають свій неповторний стиль, атмосферу та постійних прихильників.

У «Буланжері» ми використовуємо найкращі рецепти хліба та випічки з Франції і не тільки. Адже існує безліч різновидів тіста і додатків, що перетворюють хліб майже на самостійну страву! За кожним уславленим рецептом – історія, яку важливо зберегти:

Ось лише деякі позиції нашої хлібної карти. У нас ви знайдете випічку та хліб, рецепти яких ми привезли з європейських мандрів. Це ароматні та неймовірно апетитні: італійські чіабата та кекс «панетон», німецький різдвяний пиріг «штоллен» і булочка «шпандауер», грузинський хачапурі з бринзою та багато іншого.

Сьогодні назву «Буланжері» наші гості вимовляють без помилок. До нас приходять за багетом на сніданок, просто заглядають на хвилинку, щоб дізнатися про нові смаколики і відчути аромат свіжого хліба, і обов’язково тут зустрічаються друзі за демократичною кавою з французьким круасаном. Ми любимо своїх гостей і точно знаємо, який хліб і випічку люблять вони. Все-таки добре, що з нашої подорожі до Франції ми захопили такий незвичний сувенір – ідею булочних «Буланжері».