Класичні сорти хліба
Наші класичні сорти хліба виготовлені з житнього або пшеничного борошна чи з їх суміші з додаванням закваски або дріжджів, корисного насіння, висівок, овочевого пюре. Щоб обрати улюблений сорт, варто спробувати увесь наш асортимент. Фаворити наших відвідувачів: хліб «Грехемський», чіабата світла, чіабата темна, чіабата з оливками, хліб тостерний, хліб «Бюрлі», хліб «Датський», хліб «Швейцарський», паве «Прованс», паве з висівками та зручні порційні міні-булочки.
Чіабата світла – класичний італійський низькокалорійний хліб, виготовлений методом тривалого бродіння тіста з низьким вмістом дріжджів. Всередині чіабата м’яка, з крупними порами, ззовні – вкрита хрумкою скоринкою.
Паве «Прованс» – хліб, виготовлений на основі натуральної закваски з низьким вмістом дріжджів. Для тіста ми використовуємо свіжоприготовлене гарбузове пюре.